Hemmeligheden bag Body SDS #1: Kroppens sammenhænge

Hemmeligheden bag Body SDS #1: Kroppens sammenhænge

Hvorfor virker Body SDS så kraftfuldt? Og hvordan kan Body SDS-terapeuter til tider vide så meget om en person ud fra kroppen? Det handler om at behandle ud fra kroppens sammenhænge. Det vil jeg gerne forklare nærmere.

Nogle føler at Body SDS er lidt hokus pokus. Ikke nødvendigvis på en dårlig måde, men at det er lidt uforståeligt, hvad vi gør og hvordan noget så simpelt kan have så stor effekt.

Som Body SDS-behandler er jeg trænet i at fornemme mange ting ud fra kroppen. For nogle kunder bliver det nærmest til, at Body SDS'ere er lidt clairvoyante. Det lyder jo lige lovlig alternativt og jeg vil gerne forsøge at gøre det meget mere håndgribeligt.

Med andre ord vil jeg afsløre alle hemmelighederne!

Symptomernes sammenhæng

Humlen er, at vi arbejder ud fra kroppens sammenhænge. Nogen kalder det at behandle årsagen fremfor symptomerne - men det er netop den sammenhæng mellem årsag og symptomer, eller imellem symptomerne, der siger meget om kroppens tilstand.

Jeg har filosoferet lidt over, hvordan jeg definerer en ‘sammenhæng’ og har forsøgt at kategorisere disse sammenhænge. Det næste stykke tid vil jeg give helt konkrete eksempler ud fra kroppen - fra de aller mest logiske sammenhænge til de mere magiske.

Følg med over de næste par uger og bliv klogere på kroppen, psyken, sammenhængen og hvordan kropssproget er formet!

 

NB:
Indlægget er oprindeligt skrevet og delt i 2017 på min forrige hjemmeside.