Kontakt klinikken

Kropsrummet er en del af Behandlingsfællesskabet Alle Led & Kanter:
Nørrebrogade 183, 1.tv, 2200

Brug kontaktformularen ved generelle henvendelser vedrørende klinikken.
Beskeden sendes i første omgang videre til klinikansvarlig Andreas Lassithiotakis.

Du kan finde kontaktinfo på hver behandler i menuen.

Send besked

Se ofte stillede spørgsmål:

Kan man få tilskud til behandlingen?

Desværre gælder henvisninger ikke til vores behandling. Der er dog flere forsikringsselskaber, der dækker behandling hos Registrerede Alternative Behandlere (pt er det kun Andreas / Body SDS, der er det). Spørg dit forsikringselskab om du kan få behandlingen dækket.

Kan man få behandling som gravid?

Sagtens! Igennem hele graviditeten og også over termin. Både Andrea og Andreas har stor kendskab til graviditet. Vores briks kan laves om til gravidbriks, og vi hører fra gravide, at det er virkelig rart og tiltrængt at ligge på maven. Der er selvfølgelig områder og punkter, vi holder os fra - f.eks. trykker vi aldrig på noget, der er ovenpå livmoderen.
Man kan både for behandling for gener i forbindelse med graviditet, og for det meste andet trods graviditet.

Græder man til Body SDS?

Mange hører at Body SDS er noget man kommer til at græde af. Vi kan røbe, at der ikke er punkter, vi kan trykke på, der får nogen til at græde (eller nogen til at lade være med at græde). Det er altså ikke et formål i sig selv at få nogen til at græde. Men det kan ske, simpelthen fordi behandlingen føles forløsende - så har man tristhed, ja så kan der også komme tårer og gråd.

Hvor meget tøj skal man have af, til behandlingen?

En anden måde, vi hører dette spørgsmål er: "Behøver man have tøjet af?"
Det er altid dig, der bestemmer - og vores vigtigste opgave at respektere dine grænser.
Det vigtigste er, at du er godt tilpas.
Til Body SDS bruges der ikke olie - det betyder også, at du kan ligge i lige så lidt eller lige så meget tøj, du har lyst til.
Uanset hvad du vælger, blotter vi ikke mere af din krop end det stykke, der behandles.
De fleste ligger i undertøj under tæppet.

Hjælper behandlingen på hjernerystelse?

Vi har god erfaring med at afhjælpe hjernerystelser og følgevirkninger deraf.
Vi oplever at mange har svært ved at komme sig fuldstændig over en hjernerystelse, og at det som regel handler mere om spændinger i nakken (hvad end det er fra et slag eller blot fra følgevirkninger af hjernerystelsens tilstand). Vi har derfor ofte fokus på nakken, kraniet og nervesystemet - med gode resultater for hurtigere restitution.

Skal man fejle noget for at få behandling?

Intet er for stort og intet er for småt til vores behandling!
Vi bliver ikke skræmte af diagnoser, ligesom vi altid kan finde noget at arbejde med (eller støtte præventivt op om).
Så kom du bare lige som du, med lige nøjagtig dine udfordringer og ønsker!

Behøver jeg at få knækket nakken?

Nej, slet ikke. Det er altid dig, der bestemmer!
Vi spørger altid inden, og vi kan også fortælle, om vores vurdering er om det ville være godt, eller det slet ikke behøves. Men vi gør ikke noget, du ikke er tryg og klar til.
Vi knækker aldrig et led som et quick-fix, men sørger for at muskler er så løsnede som overhovedet muligt, inden vi evt retter leddet.

Hvor tit skal man modtage behandling?

Det er meget individuelt! Og det fedeste er, når det følger din motivation.
Skal man opnå noget bestemt så hurtigt som muligt, kan det være bedst bare at få så meget behandilng som muligt. Men ofte arbejder kroppen godt efter en behandling, og det kan være meget lærerigt at der går lidt tid imellem.
De fleste får 2-3 behandlinger med en måneds mellemrum, og kan derefter nøjes med at følge op efter noget tid.

Skal Body SDS gøre ondt?

Det er ikke en regel at Body SDS skl gøre ondt. Teknikkerne kan udføres lige så blidt som det er nødvendigt. Når kroppen har problemer, kan det dog gøre ondt at arbejde med dem... det skal dog ikke gøre så ondt, at man ikke kan slappe af og nyde det imens. Langt de fleste opfatter det som "en god smerte".

Er det normalt at have humørsvingninger efter en behandling?

Ja! Det er så normalt. Man kan både opleve humørsvinginger og små symptomer som svimmelhed, ringen for ørerne eller summen i kroppen. Det er alt sammen tegn på at kroppen arbejder. Som regel tager det kun 5-20minutter fra behandlingen slutter, men det kan komme on/off det første døgn efter. Enkelte gange er der meget høj eller meget lav energi et par dage, alt efter hvad kroppen og sindet har haft brug for.