Priser

Body-SDS behandling hos Andreas Lassithiotakis (55 min):
1100 kr.
- for studerende, ledige m.m: 950 kr.

Klippekort med 5 behandlinger: 4900 kr / 4500 kr for studerende, ledige mm.

Body SDS' bindevævs-behandling: 1200 kr.


Body SDS-behandling hos Liselotte Lind
ca 55-60 min: 900 kr.
- for studerende, ledige m.m: 800 kr.


Kropsterapeut udd. v. Body SDS Kasper Uno

ca 55 min: 800 kr.
- for studerende, ledige m.m: 700 kr.

 

___________________________

Betaling:

MobilePay har sat sine gebyrer for forretninger op. Hvis du vil være rigtigt flink laver du i stedet en straks-overførsel til reg.nr 0828 kontonummer 348341 enten lige inden eller efter behandlingen.
Se det som en måde at give drikkepenge uden at det bliver dyrere for dig :)

Afbud
Evt. aflysning kan ske indtil 24 timer før den aftalte tid uden gebyr via bookingsystemets kundelogin, hvilket der også linkes til i bookingens bekræftelses-email.

Ved senere afbud men stadig dagen før aftalte tid betales 550kr i gebyr.
Ved afbud senere end kl 8 samme dag som aftalte tid (samt manglende fremmøde) faktureres fuld pris.

Tilskud
Flere forsikringsselskaber dækker eller giver tilskud til behandling af RAB-godkendte behandlere og dermed Autoriserede Body SDS Behandlere. Spørg dit forsikringsselskab om de gør. (Det skifter lidt hvem der gør, så her er Google en større hjælp end vi er.)

Gavekort
I klinikken har vi fysiske gavekort. De kan købes her eller sendes som pakkepost med bestilling over mail og betaling via MobilePay til 34334.
Du kan også bestille gavekort i webshoppen, som gælder både til behandling og webshop - disse digitale gavekort betales online og sendes med det samme direkte til den ønskede mail.

Rammer til fordybelse...

Tryghed, ro og hjemlig stemning. Rammerne til din proces er vigtige! Vi har lavet en klinik med en uformel, nordisk stil - med masser af planter, lys og rene linjer. Vi håber, du vil føle dig rigtig godt tilpas!

Rammer til fordybelse...
Rammer til fordybelse...

Er der et match?

Vil du være fri for smerte? Få et andet forhold til din krop eller forstå den bedre? Arbejde med dig selv - og f.eks. lære at mærke dine følelser eller grænser? Så book en tid til Body SDS /kropsterapeutisk massage! Vi står klar til at tage imod dig og hjælpe med dine mål og udfordringer.

Book tid