Kan Body SDS hjælpe på inflammation i underarmene?

SpørgsmålCategory: Spørgsmål til behandlingKan Body SDS hjælpe på inflammation i underarmene?
Anonymous asked 2 år ago

Jeg har overbelastet mine arme pga. repetitive bevægelser, og har ømhed i underarm, omkring albue og ved håndleddet. Jeg har ikke voldsomme smerter, bare en form for irritation og øget blodgennemstrømning. Begge arme, men især højre, var meget sensitive i forvejen. Min læge vil gerne have mig på en ipren-kur for at slå mulig inflammation ned – men jeg kan ikke helt vurdere, om det er en god idé eller om det er bedre at fokusere på manuel behandling som fx Body SDS.
Kan du give mig et par råd med på vejen?

1 Answers
Andreas Lassithiotakis Staff answered 2 år ago

Det vil jeg bestemt mene.
Jeg tør påstå, at manuel behandling klart er det mest effektive mod inflammation. Det lyder som om, du har en blanding af både sceneskedehindebetændelse og tennisalbue. Alle disse skader/diagnoser, som dybest set bare er inflammation placeret forskellige steder, handler kun om at løsne op og skabe gennemstrømning.
De fleste har den erfaring, at hvile alene eller kure (ipren, binyrebark e.l.) kun virker indtil man begynder at bruge armene igen – og det er jo ikke holdbart. Ved at aktivere skulder og lymfesystem og løsne hele armen godt op, vil du kunne bruge armene mere og mere og samtidig føle dig afslappet. Sandsynligvis skal vi også rette nakke og ryg til.
Mit råd på stående fod vil være at begynde med at lave armsving i stille og roligt men flydende tempo samt bløde, jævne cirkler med skuldrene.
Mine videoer på youtube giver et godt, trods lidt generelt, billede af hvordan arbejdet med armene kan foregå, og på instagram har jeg nogle videoer med øvelser som ovenstående.
Du er velkommen til at ringe hvis vi skal aftale et forløb, eller du har flere spørgsmål – eller skriv dem som kommentar herunder.
Mvh,
Andreas

Your Answer