Persondata- og cookiepolitik

1. Indledning

I det følgende redegøres for, hvordan Kropsrummet, CVR nr.: 35302867, Nørrebrogade 183, 1., 2200 København N (herefter kaldet ”Kropsrummet” eller ”vi”) anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger www.kropsrummet.dk (herefter ”Hjemmesiden”) samt anvender de forskellige tjenester på Hjemmesiden. Se nedenfor under pkt. 2 ”behandling af personoplysninger”.
Der redegøres endvidere for de cookies, der anvendes på Hjemmesiden. Hjemmesiden ejes og drives af Andreas Lassithiotakis. Se nedenfor under pkt. 3 ”Cookies”.
Vi beder dig venligst gennemgå politikken grundigt, inden du tager Hjemmesiden i brug. Vi opfordrer dig desuden til at orientere dig om vores handelsbetingelser.

2. Behandling af persondata

Denne persondatapolitik vedrører udelukkende den behandling af personoplysninger, som Kropsrummet foretager om dig i forbindelse med køb fra Kropsrummet.dk.

2.1 Indsamlingen og anvendelsen af personoplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, adresse, e-mailadresse, betalingsoplysninger og telefon/mobilnummer.

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:

2.1.1 Gennemførelse af ordre og betaling i vores webshop i forbindelse med ordre i vores webshop:

– Verificering og gennemførelse af betaling
– Fremsendelse af ordrebekræftelse,
– Fremsendelse af vare
– Reklamationer
– Returnering

Grundlaget for vores behandling af de pågældende data findes i EU-persondataforordning (GDPR) 2016/679 art. 6, stk. 1, litra a og b.
Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage for de behandlinger af dine personoplysninger, som ikke er nødvendige for gennemførsel af en aftale mellem dig og Kropsrummet.

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand.

2.2 Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

2.3 Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

2.4 Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

2.5 Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester, mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på [email protected]

Du har herudover også mulighed for at indbringe en evt. klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

3. Cookies

Vi bruger cookies på Hjemmesiden for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af Hjemmesiden

3.1 Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på en hjemmeside.
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens it-udstyr (pc, tablet, smartphone el. lign.), så it-udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens it-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

3.2 Cookies på Hjemmesiden

På Hjemmesiden bruger vi cookies til at huske dine indstillinger og præferencer, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på siden. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du ændre indstillingerne i din webbrowser, så den giver dig besked, når der sendes cookies til din computer. Du kan også vælge helt at nægte at modtage cookies. Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, vil der være visse tjenester eller dele af Hjemmesiden, der ikke fungerer optimalt.

Vi bruger følgende typer cookies på Hjemmesiden:

Tracking cookies
Med din tilladelse gemmer vi tracking cookies på din computer.
Vi bruger disse cookies til at huske, hvilke sider du har besøgt for at opbygge en profil af din online-adfærd. Denne profil er ikke knyttet til dit navn, adresse, mailadresse eller lignende.

Funktionelle og ikke-funktionelle cookies

Herudover findes der funktionelle og ikke-funktionelle cookies. Funktionelle cookies er nødvendige for, at Hjemmesiden fungerer korrekt og sørger for, at de ønskede informationer vises hurtigt og præcist, hver gang du besøger vores hjemmeside. For eksempel behøver du ikke at indtaste dine oplysninger, nævne dine præferencer eller ændre dine indstillinger igen ved dit næste besøg. Ikke-funktionelle cookies fortæller os om antallet af besøgende på Hjemmesiden, og hvordan disse besøgende bruger siden. Vi kan bruge disse oplysninger til at forbedre Hjemmesiden.

Funktionelle cookies anvendes eksempelvis til:

– at huske dine login oplysninger
– at garantere sikkerheden af dine login oplysninger
– at sikre ensartetheden af udseendet af Hjemmesiden

Ikke-funktionelle (analyse) cookies anvendes eksempelvis til:

– at tælle antallet af besøgende på Hjemmesiden
– at huske hvordan besøgende bruger Hjemmesiden
– at forbedre din brugeroplevelse på Hjemmesiden

3.3 Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.
Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

3.4 Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookie-bekendtgørelsen).
Link til bekendtgørelsen: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=139279
Link til vejledning: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=146417

3.5 Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: [email protected]