Priser


Body-SDS behandling hos Andreas Lassithiotakis
ca 50-55 min:
1000 kr.
For studerende/arbejdsledige: 900 kr.

Body SDS-behandling hos Liselotte Lind
ca 55-60 min: 750 kr.
Dobbelt-tid: 1350 kr.
For studerende/arbejdsledige: 650 kr.

Body SDS-elevbehandling hos Kasper Uno
ca 55 min: 550 kr.
Fra 1. august 2022: 600 kr.

Body SDS-elevbehandling hos Andrea Hansen
ca 60 min: 450 kr.
Fra 1. sept 2022: 500 kr.

 

 

Afbud & evt. aflysningsgebyr
Evt. aflysning skal ske inden 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris. Afbud kan ske via bookingsystemets kundelogin, hvilket der også linkes til i bookingens bekræftelses-email.

Tilskud
Flere forsikringsselskaber dækker eller giver tilskud til behandling af Autoriserede Body SDS Behandlere. Spørg dit forsikringsselskab om de gør. (Det skifter lidt hvem der gør, så her er Google en større hjælp end os)

Gavekort
I klinikken har vi fysiske gavekort. De kan sendes som pakkepost med bestilling over mail og betaling via MobilePay til 34334. Du kan også bestille gavekort i webshoppen, som gælder både til behandling og webshop. De digitale gavekort betales online og sendes med det samme, direkte til din mail.

Rammer til fordybelse...

Tryghed, ro og hjemlig stemning. Rammerne til din proces er vigtige! Vi har lavet en klinik med en uformel, nordisk stil - med masser af planter, lys og rene linjer. Vi håber, du vil føle dig rigtig godt tilpas!

Rammer til fordybelse...
Rammer til fordybelse...

Er der et match?

Vil du være fri for smerter? Få et andet forhold til din krop? Arbejde med dig selv? ...lære at mærke dine følelser eller grænser? Så book en tid til Body SDS, massage, gravidbehandling eller kostvejledning! Vi står klar til at tage imod dig og samarbejde om dine mål og udfordringer.

Book tid