Priser


Body-SDS behandling hos Andreas Lassithiotakis
ca 50-55 min:
1000 kr.
...for studerende, ledige mm: 900 kr.

 

Body SDS-behandling hos Liselotte Lind
ca 55-60 min: 800 kr.
...for studerende, ledige mm: 700 kr.
For 90min behandling: 1400 kr

 

Body SDS-elevbehandling hos Kasper Uno
ca 55 min: 600 kr.

(Fra 1. januar 2023: 700 kr. For studerende, ledige o.l: 600 kr.)

 

___________________________

Afbud & evt. aflysningsgebyr
Evt. aflysning skal ske inden 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris. Afbud kan ske via bookingsystemets kundelogin, hvilket der også linkes til i bookingens bekræftelses-email.

Tilskud
Flere forsikringsselskaber dækker eller giver tilskud til behandling af Autoriserede Body SDS Behandlere. Spørg dit forsikringsselskab om de gør. (Det skifter lidt hvem der gør, så her er Google en større hjælp end os)

Gavekort
I klinikken har vi fysiske gavekort. De kan sendes som pakkepost med bestilling over mail og betaling via MobilePay til 34334. Du kan også bestille gavekort i webshoppen, som gælder både til behandling og webshop. De digitale gavekort betales online og sendes med det samme direkte til den ønskede mail.

Rammer til fordybelse...

Tryghed, ro og hjemlig stemning. Rammerne til din proces er vigtige! Vi har lavet en klinik med en uformel, nordisk stil - med masser af planter, lys og rene linjer. Vi håber, du vil føle dig rigtig godt tilpas!

Rammer til fordybelse...
Rammer til fordybelse...

Er der et match?

Vil du være fri for smerte? Få et andet forhold til din krop eller forstå den bedre? Arbejde med dig selv - og f.eks. lære at mærke dine følelser eller grænser? Så book en tid til Body SDS /kropsterapeutisk massage! Vi står klar til at tage imod dig og hjælpe med dine mål og udfordringer.

Book tid