Jeg startede til body-sds på grund af store problemer med min ryg, der skrider ud og bliver skæv. Første rigtige gode eksempel var at jeg ikke kunne rejse mig og gå hvortil min læge kom forbi og gav mig dolol som eneste umiddelbare tilbud om behandling – derefter tog jeg til body-sds behandling. Jeg måtte ligge ned indtil jeg kom på briksen og kunne efter en times behandling rejse mig og gå hjem og sidde normalt, og har efterfølgende kun benyttet mig af body-sds – med diverse problemer med ryg og hofter, og problemer som følge af overgangsalder.

Efter 3-4 behandlinger kan jeg nøjes med forebyggende behandling hver 5-6 uge.

Min klare opfattelse af body-sds er at den helt i tråd med min indstilling til livet i det hele taget.

Jeg bliver med jævne mellemrum meget ked af det under behandlingen, men kan igennem en konsultation helt konkret opleve både at forbedre min vejrtrækning, blive lettet og mærker konkret bedring/forløsning på problemområdet – sidst men ikke mindst bliver min fordøjelse i dagene efter klart optimeret, ligesom min vejrtrækning.

Med hensyn til at være i behandling hos en mand, så er jeg normalt meget bornert, men Andreas har en evne til at være anonym på en måde så jeg som normalt ikke bliver blufærdig – hans integritet som mandlig behandler er uovertruffen.