Jeg søgte behandling pga spændinger som et hektisk studie efterlader sig, især havde jeg smerter i håndled og albue efter opgaveskrivning, og mistanke om seneskedehindebetændelse. Jeg stødte på Kropsrummet på Facebook og det fangede min interesse.

Jeg kunne tydeligt mærke at den måde, Andreas lærte mig at trække vejret på, gjorde, at jeg gav slip helt ind i kernen i maven.

Jeg blev overvældet af, hvordan min krop reagerede. Undervejs i behandlingen begyndte mine hænder at opføre sig mærkeligt. De begyndte at summe og snurre, og trak sig efterhånden sammen som i en slags kramper, som jeg ikke kunne slippe igen.

Andreas giver med det samme et indtryk som gør, at man føler sig tryg i hans hænder, hvilket uden tvivl også hjalp mig til at slippe paraderne og lade mig rive med.

I de første dage efter behandlingen var jeg helt i kulkælderen. Jeg var touchy og havde humørsvingninger, men på en måde som jeg kunne mærke var god for mig – jeg så nogle ting i øjnene, som jeg ikke havde turde at indse tidligere. Men så en morgen, omkring 5 dage efter behandlingen, vågnede jeg op og var sprængfyldt med energi og sprudlende glæde og gåpåmod. Det var fantastisk! Sådan har jeg ikke haft det i årevis. Den dag bookede jeg tid til min næste behandling.

Behandlingen hjalp uden tvivl. Den hjalp mig med at indse nogle ting, som jeg har gemt væk og ikke turde konfrontere, og efterfølgende har jeg stort set ikke skænket de problemer en tanke.

Andreas er en enormt dygtig behandler, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at jævnlige Body SDS-behandlinger vil kunne hjælpe mig til at blive en bedre og mere ægte version af mig selv.