Andreas Lassithiotakis - Aut. Body SDS Behandler

Hvorfor jeg blev behandler:

Som studerende på musikkonservatoriet fik jeg en overbelastningsskade, der gjorde min venstre arm følelsesløs. Igennem et år prøvede jeg alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af, desværre forgæves indtil jeg hørte om Body SDS. Efter en times behandling var problemet væk, og jeg var mildt sagt både målløs og meget nysgerrig.

Jeg følte mig lettere, stærkere og mere fri end nogensinde, og ville lære så meget som muligt om dette system. Derfor startede jeg på Body SDS-uddannelsen lige efter musikstudierne. Det har givet mig en følelse af helhed og forbindelse mellem krop og hoved, som jeg elsker at give videre. 

Se udvalgte efteruddannelser

Om mig privat:

Jeg interesserer mig stadig meget for musik og spiller med mit band Den Fjerde Væg. Derudover nyder jeg at motionere, lave mad, læse og tage på udflugter med min kæreste – alt det, der giver mig energi, overskud og nærvær. Jeg elsker at fordybe mig og bruge mit hoved, ligeså meget som jeg elsker at være aktiv og pleje min krop. At møde mine klienter med indlevelse føles derfor som den helt rigtige hylde for mig.

 

Som ‘Autoriseret Body SDS Behandler’ er jeg forpligtiget til supervision, løbende efteruddannelse samt statens bedste forsikringer.