Efter bare én gang hos Andreas kan jeg mærke en kæmpe forskel i min skulder som jeg har en forkalkning i. Ingen anden behandler har kunne formå at gør noget ved smerterne. Sidste udvej er operation og indtil da gigtpiller imod smerterne. Nu er det ca. 2 uger siden jeg var hos Andreas og ikke en eneste gigtpille er taget og smerterne er reduceret en del! Kan det virkelig passe, glæder mig så meget til næste gang.

Jeg følte mig lettet og en del afslappet, men også meget træt. Min krop rystede efter behandlingen ikke voldsomt eller ubehageligt, men som dirren. Lidt som efter en karrussel tur. 

Efterreaktioner var lidt træthed, bedre søvn og sorry – flere besøg på toilettet. Udover behandling af skulderen kunne Andreas også mærke problemer med maven, problemer med tankemylder og stress. Han satte også gang i nye tankesæt og kunne læse mig og hvad der gav dette tankemylder, søvnbesvær og stress. På trods af jeg ikke gav ham meget information om min psyke kunne han læse den. Jeg føler mig rolig og afslappet i hans behandling og tryg. Han forhøre ikke for meget og det er rart og alligevel kan han læse mig som en åben bog.