Jeg havde gennem længere tid haft flere fysiske skavanker bl.a. fra styrt med hest, og været i behandling flere steder uden nogle vedvarende bedringer. Jeg har prøvet alt fra Kranio Sakral terapi, akupunktur, zoneterapi, massage, fysioterapi, kiropraktor og osteopati. Fælles for alt dette var det hjalp, men kun kortvarigt. Problemerne kom altid igen.

En god veninde havde forsøgt sig med body SDS hos Andreas, og fundet det var det eneste der havde hjulpet hende. Hun beskrev det som den eneste behandling man rent faktisk fik det bedre af med det samme, så det skulle forsøges. Jeg var nået til et punkt hvor jeg rent faktisk ikke havde det mentale overskud eller økonomiske til at prøve flere ting af, men efter at se den forskel Andreas havde gjort for min veninde kunne jeg ikke lade være.

Jeg havde ikke inden første behandling sat mig ordentligt ind i hvad jeg skulle forvente, jeg havde nok ikke lyst til at håbe for meget på at finde en “kur” mod mine smerter.

Jeg var ret overrasket over behandlingen. For mig var det en smule grænseoverskridende at skulle fokusere meget på min vejrtrækning, og puste ud højlydt. Den del skulle man lige vende sig til. Jeg havde nok også forventet at selve det fysiske ved behandlingen var rar, men må indrømme jeg ikke lå og håbede jeg kunne blive en time ekstra. Det skal siges jeg var meget spændt, og det føltes slet ikke som en almindelig massage hvor det kan gøre lidt ondt men stadig føles rart. For mig var det nok lidt mere som en der trykker på et blåt mærke. til gengæld kunne jeg mærke hvordan spændinger og smerter langsomt gav slip.

Det jeg også mærkede til stor overraskelse var en lettende følelse. Det kan måske lidt sammelignes med når man siger at der falder en stor sten fra ens hjerte… Jeg lå med en følelse af at kunne svæve og havde tabt 20 kg, samt en form for fred i sindet. Jeg tror det er svært at forstille sig før man selv har givet det et forsøg.

Det har overrasket mig hvor meget krop og sjæl rent faktisk hænger sammen. Jeg mærkede efter behandlingen hvordan det at mine fysiske smerter forsvandt gav mig overskud og fornyet livsglæde. Hovedpine, rygsmerter så slemme at jeg fik kramper af at ligge ned blev gradvist mindre for hver gang jeg fik en behandling, og mit mentale overskud blev noget helt andet.

En af de ting jeg sætter pris på ved Andreas er at han er god til at sætte sig ind i min situation nu og her, og hjælpe med hvad jeg har behov for. Alt fra hjemmeøvelser, råd om kost og vitamintilskud og meget mere…